VOETBALPLAATJES

De voetbalplaatjesacties van Retrospect Boekproducties hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De belangstelling van de kant van de supermarkten is groot. Dat de consument zich ook massaal op deze acties met lokale voetbalverenigingen heeft gestort is inmiddels gebleken.

De grote kracht van deze actie is het lokale karakter ervan. Er wordt gespaard voor de ‘helden’ van de plaatselijke voetbalvereniging(en). Retrospect Boekproducties heeft de afgelopen jaren vele succesvolle acties opgezet. Zowel de kwaliteit als vormgeving van de verzamelboeken is bijzonder fraai en nodigt uit tot sparen.

Voetbalplaatjes
Voetbalplaatjes

Met deze actie creëren wij aantoonbaar een unieke situatie. In en rondom de plaats van de supermarkt besluiten bestaande en nieuwe klanten namelijk massaal om de voetbalplaatjes met afbeeldingen van zichzelf, bekenden, (klein)kinderen en andere voetballers uit hun directe omgeving te gaan sparen.

Hiermee geven wij een supermarkt de perfecte mogelijkheid om een (extreme) omzetstijging te realiseren, in combinatie met het onderstrepen van lokale betrokkenheid, herkenbaarheid en een uiterst positieve/sportieve uitstraling.

Na afloop van de actie beschikken de spaarders over een mooi verzamelalbum met daarin alle leden van de plaatselijke voetbalverenging(en). De albums zijn van hoge kwaliteit en vormen een tijdloos bewaarexemplaar.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor de klanten gedurende een actie extra producten te bestellen met hun eigen foto. Denk hierbij aan een leuke mok, broodtrommel of onderzetter. Wilt u meer informatie over deze producten?

www.ditwilikook.com